PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Els concerts d’estiu de la Massana arrenquen amb música brasilera

L’acte inaugural és aquesta tarda amb un taller de braçalets

Per El Periòdic

Un moment de la presentació, ahir al parc del Prat Gran de la Massana.
Un moment de la presentació, ahir al parc del Prat Gran de la Massana. | COMÚ DE LA MASSANA

Després de la bona acollida de totes les accions cultural de la Serenalla, el Comú de la Massana continua apostant per un ampli cartell d’espectacles a l’aire lliure durant tot l’estiu. Aquesta mateixa setmana donen el tret de sortida tant el cicle de Dimecres de Xics com la programació de concerts de Dijous a la Fresca.

A partir d’avui, cada dimecres hi haurà una acció adreçada al públic familiar al parc del Prat Gran. Com van exposar el conseller de Cultura, Guillem Forné, i la directora del departament, Montse Checa, es tracta de propostes fresques i dinàmiques, que faran que els infants es diverteixin i que alhora adquireixin el gust per la cultura. La programació inclou diferents disciplines, des de dansa en família, a circ, jocs de gran format, jocs gegants o el taller de braçalets amb material reciclat, que serà l’acte  inaugural del cicle, avui a les 18.00 hores. Pel que fa al cicle de concerts Dijous a la Fresca, la Massana continua apostant pels artistes del país per donar-los suport, ja que és un sector molt tocat per la pandèmia, però també per posar en valor el talent nacional.

El cicle s’obrirà amb el grup Pic Negre, que per primer cop tocarà a la Massana, amb un repertori centrat en la música brasilera. Pujaran a l’escenari de les Fontetes Tomás Becket (piano), Cidâo Trindade (bateria), Danilo Pinyheiro (baix), Dave Pybus (saxo) i Gabi Gómez (harmònica). L’actuació serà demà, a les 20.00 hores, i interpretaran temes com Vai vindo, Flor de lis o Avuadeira. Des del Comú de la Massana recorden que per a més informació és pot trucar al contacte 349 008 i preguntar per Gabi Gómez.

Passaran també per les Fontetes els grups locals Think Twice Band, Trio Desconcierto i el quartet de clarinets Banús, a més de la companyia de circ la Trena. L’artista Meri Rabassa ja ha avançat que l’espectacle combinarà diferents disciplines circenses, com els malabars o els aeris, amb un clown com a fil conductor.

I és que com va assenyalar el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, en la cloenda de la Serenalla diumenge passat, «en el context actual necessitem espais de diversió i convivència». Per aquest motiu, des de la corporació massanenca s’està fent un esforç per omplir tant els caps de setmana com la resta de dies de dilluns a divendres amb propostes culturals i de lleure per a tots els públics. El conseller de Cultura també va agrair a les comissions de festes la seva feina per adaptar-se a les mesures per evitar el contagi del coronavirus. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT