PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un home de 57 anys perd la vida en un atropellament a Encamp

El conductor autor dels fets, un home de 60 anys, és detingut

Per El Periòdic

Retencions provocades per l'accident mortal a Encamp aquest dimarts.
Retencions provocades per l'accident mortal a Encamp aquest dimarts. | ANA/A.M.

Un home resident de 57 anys va perdre la vida ahir a la tarda a Encamp, víctima d’un atropellament. Els fets es van produir a la CG-2, més concretament, al nou vial d’Encamp. Segons va informar la Policia, els serveis mèdics d’urgència desplaçats al lloc no van poder fer res per salvar la vida de l’home i en van certificar la mort, que es va produir en el moment de l’impacte. L’avís per l’atropellament mortal es va produir poc després de les 17.00 hores.

Així mateix, el cos d’ordre va procedir a detenir el conductor, un home resident de 60 anys, per un presumpte delicte contra la vida humana independent. Al tancament d’aquesta edició, estava pendent que l’acusat passés a disposició judicial. El vehicle implicat en el succés va ser un Mercedes Benz model C amb matrícula andorrana.

Els serveis d’emergència van desplaçar al lloc dels fets quatre dotacions de la Policia, agents del servei de circulació encampadà, un camió i una ambulància dels Bombers i una segona ambulància del SUM.

Cal tenir en compte que, a conseqüència del sinistre, els agents de circulació van haver de tallar la carretera i desviar els vehicles que circulaven per la zona pel centre de la vila d’Encamp. Aquest fet va produir que es generessin retencions a l’interior del nucli urbà de la població per l’acumulació de vehicles. El tall al nou vial d’Encamp es va allargar dues hores, i tal com va compartir Mobilitat a través de les xarxes socials, la circulació va quedar restablerta als volts de les 19.30 hores.

Per la seva banda, el Comú d’Encamp va publicar un missatge a les xarxes socials cap a les 20.30 hores on es mostraven «profundament entristits» per l’accident mortal, i enviaven el condol i l’escalf «a la família, amics i companys del veí d’Encamp que desgraciadament ha perdut la vida en l’accident».

Dos accidents amb ferits

Malauradament, aquest accident no va ser l’únic que es va produir durant la jornada d’ahir. La Policia també va informar de dos altres accidents al Principat. El primer es va produir als volts de les 09.00 hores a la CS-260 punt quilomètric 1.300, ubicat a l’altura de la Coma de Ransol, a la parròquia de Canillo. Segons va detallar el cos d’ordre mitjançant una nota informativa a la seva pàgina web, en el succés només s’hi va veure implicada una bicicleta de la marca Willier, en un model de carretera. El ciclista, un home no resident de 41 anys, va resultar ferit.

Més tard, a les 12.30 hores, es va produir un atropellament a l’encreuament del carrer Bisbe Príncep Iglesias amb l’avinguda Meritxell, a Andorra la Vella. La vianant, un dona resident de 52 anys, va resultar ferida per l’impacte. La conductora autora dels fets circulava en un Mercedes Benz AMG de matrícula del Principat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT