PUBLICITAT

Més d'1,5 milions per a la reforma de l'àrea de Cirurgia Major Ambulatòria i el servei d'Urgències

La idea és que els usuaris al centre hospitalari "passin el menor temps possible dins de les instal·lacions"

Per El Periòdic

Les autoritats, encapçalades pel cap de Govern, Xavier Espot, a les noves instal·lacions de l'àrea de Cirurgia Major Ambulatòria.
Les autoritats, encapçalades pel cap de Govern, Xavier Espot, a les noves instal·lacions de l'àrea de Cirurgia Major Ambulatòria. | ANA/M.P.

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha estrenat aquest dimarts la nova àrea de Cirurgia Major Ambulatòria (CMA) i les noves instal·lacions que configuren el servei d'Urgències després de la reforma que s'ha fet dels espais en plena pandèmia.

Tal com ha detallat el director general del SAAS, Josep Maria Piqué, la reforma dels dos dispositius "obeeixen a la mateixa línia estratègica" com és la "d'incrementar la seguretat i el confort dels malalts que han de venir a l'hospital". Així, la idea és que els usuaris al centre hospitalari "passin el menor temps possible dins de les instal·lacions" afavorint així que "puguin ser operats dins d'un mateix dia sense haver de passar una nit a l'hospital".

Per a aquesta reforma, el Govern ha destinat més d'1,5 milions d'euros. Concretament, les noves instal·lacions d'Urgències han suposat una inversió de 500.000 euros, mentre que la creació de l'àrea de Cirurgia Major Ambulatòria ha representat un cost que supera el milió d'euros.

-seguirà ampliació-

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT