PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ordino acull el cicle ON-Carrer amb un únic dia d’actuacions

Julia Amor dedicarà la seva música a les dones víctimes de masclisme

Per El Periòdic

Guillem Tudó, de La chanson française
Guillem Tudó, de La chanson française | ONCA

El cicle de música d’estiu ON-Carrer oferirà, en un sol dia, demà, tres actuacions en espais diferents de la parròquia ordinenca.


El primer grup a actuar serà Martha Roquett, l’artista que es va presentar al concurs d’Eurovisió l’any 2004, que acompanyada d’un guitarrista oferirà cançons pròpies que parlen d’amor, desamor, il·lusions i somnis. La seva música podria classificar-se amb pop, però gràcies a la varietat i amplitud dels seus gustos musicals, es permet barrejar pop amb R&B, techno, dance i fins i tot en algun tema jungle i rock. La seva actuació es durà a terme a les 19.00 hores a la Plaça Major.


La següent formació en actuar serà Julia Amor, format per l’andorrana Júlia Coll, que interpretarà música pròpia, influenciada per artistes com Alice Phoebe, Lou, Cariño, Cabiria o ABBA. A través de sintetitzadors i caixes de ritmes la seva música es pot classificar entre el synth i el dream pop. Amb aquest projecte, Julia Amor vol reivindicar el dret de les dones que pateixen o han patit qualsevol mena de violència masclista, a trobar espais segurs on poder expressar-se lliurement i a desprendre’s de les experiències traumàtiques que viuen diàriament. L’actuació serà a les 19.45 hores als jardins de Casa d’Areny-Plandolit.


La darrera actuació de l’ON-Carrer a Ordino anirà a càrrec de Guillem Tudó i la chanson française. L’artista proposa una selecció musical dels millors clàssics i de les seves millors veus com Edith Piaf, Gilbert Bécaud o encara Charles Aznavour. Peces animades, romàntiques i melancòliques per fer reviure l’essència francesa tan propera al nostre país. Tudó actuarà a les 20.30 hores al Prat de Call.


La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, celebra un estiu més el cicle ON-Carrer. La iniciativa, que s’ha tornat una cita imprescindible, compta amb la col·laboració dels set comuns del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT