PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Acròbates de l’escola de circ de Tolosa arriben a Andorra la Vella

L’espectacle omple el recinte i gran part de les terrasses de la plaça

Un moment de la representació de l’obra La volonté du fou.
Un moment de la representació de l’obra La volonté du fou. | ANA/M.P.

Després de l’ajornament de l’activitat al mes de maig, l’ambaixada de França a Andorra, conjuntament amb el Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella, van organitzar el dissabte passat a la tarda la representació de l’obra La volonté du fou, un esdeveniment que va ser a càrrec de l’Escola Superior de les Arts del Circ de Tolosa-Occtinània (Esacto’lido), constituïda gràcies al treball dels artistes i estudiants de la darrera promoció de l’escola de circ.

L’actuació, que va comptar amb aforament limitat per tal de respectar les restriccions sanitàries, va fer ple no només dins del recinte, sinó també en la gran part de terrasses ubicades a la plaça Maestre Joan Roure, situada a l’antiga caserna dels Bombers. Principalment es va poder veure públic familiar tenint en compte que es tracta d’una activitat adreçada, i recomanada, a infants a partir dels 8 anys.

‘La volonté du fou’/ Des de la seva creació l’any 1994, l’Escola Superior de les Arts de Circ de Tolosa-Occitània s’ha convertit en un referent a França i també a nivell internacional. Sota l’envelat de l’escola s’han format nombroses companyies emblemàtiques del circ contemporani. Així, al llarg de 50 minuts el públic va poder gaudir d’una representació que ha comptat amb la participació de pallassos, artistes aeris, acròbates i malabaristes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT