PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Eudal: «Aquest any hem vist una gran progessió de tots els jugadors»

El campus ha aconseguit fer ple d’inscripcions en la seva tercera edició

Per El Periòdic

Eudal dona indicacions durant un entrenament del campus.
Eudal dona indicacions durant un entrenament del campus. | BCA

L’entrenador ajudant del MoraBanc i seleccionador nacional, David Eudal, es troba dirigint el campus de bàsquet, que porta el seu nom, al Prat Gran d’Escaldes-Engordany durant aquests dies, on va destacar l’esforç dels participants assegurant que «aquest any hem vist una gran progressió de tots els jugadors i jugadores».

L’activitat, que va dirigida a aquells esportistes federats que vulguin millorar les seves habilitats, va aconseguir fer ple d’inscripcions i, en paraules del mateix Eudal, «sempre que obrim les places s’hi apuntin de seguida. S’han incorporat una desena de nou jugadors que no havien participat mai en edicions anteriors i amb aquest fet estem consolidant-nos a poc a poc».

Les sessions tenen una duració d’unes tres hores aproximadament i comptem amb els seus respectius moments de descans, però segons l’entrenador «sembla que no se’ls acabi mai l’energia, i acabem més fatigats els mateixos entrenadors que els mateixos esportistes». Sobre l’equip tècnic, l’ajudant del primer equip no va dubtar en recalcar que «els entrenadors que tenim son immillorables i estan fent una gran feina». El campus seguirà durant aquests dies i des del club es defensa la importància d’aquesta mena d’esdeveniments per promoure l’esport al país i anar augmentant la base.

El bàsquet al país sembla estar amb un bon moment si es té en compte també la proposta que va sortir guanyadora en la primera edició dels pressupostos participatius d’Andorra la Vella, que consistia en habilitar una zona de pistes de bàsquet. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT