Berta Miquel es proclama campiona a la Copa Catalana

L'andorrana va sumar els exercicis de cèrcol, pilota i maces, aconseguint una puntuació total de 53.200

Miquel i Amorós en competició.
Miquel i Amorós en competició. | FAG

L’esportista de la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) Berta Miquel es va proclamar campiona a la Copa Catalana en categoria júnior amb la suma dels aparells cèrcol, pilota i maces, aconseguint una puntuació total de 53.200.

Per la seva part, Carla Amorós també hi va participar i va aconseguir la sèptima posició, sumant solament amb la pilota, ja que no va fer els exercicis de cèrcol i maces en estar recuperant-se d’una petita lesió al peu.

Les andorranes també van participar en el Campionat d’Espanya Individual de gimnàstica rítmica en categoria júnior honor, sent tercera i quarta respectivament.