PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra prepara l’estada d’estiu i Marchán s’acomiada

Els tricolor estaran a un ressort de la Costa Blanca i disputaran alguns amistosos

Per El Periòdic

L’FC Andorra durant l’entrenament d’ahir.
L’FC Andorra durant l’entrenament d’ahir. | @FCANDORRA

L’FC Andorra es prepara per a marxar. El club realitzarà l’estatge de pretemporada 2021-2022 a l’Albir Garden Resort (Alfaz del Pi, Alacant), i l’expedició s’instal·larà en un ressort ubicat al cor de la Costa Blanca i que compta amb instal·lacions renovades, a més d’un complex esportiu professional. Durant els 11 dies que romandran allí (des del dia 20 fins al 31 de juliol), els tricolor buscaran jugar el màxim de partits amistosos possible amb equips de la zona.


Una vegada finalitzi aquesta part de la pretemporada, els andorrans tornaran al Principat per, si les negociacions no canvien de rumb, seguir amb la preparació a l’Estadi Nacional. Segons va explicar el director tècnic, Jaume Nogués, «encara estem mantenint converses amb totes les parts implicades i volem fer veure que no som cap amenaça». 

 

Rai Marchán diu adeu

Després que l’FC Andorra anunciés oficialment que va arribar a un acord per rescindir el contracte de Marchán, el jugador va voler acomiadar-se de l’afició, companys i treballadors del club mitjançant una carta publicada a les xarxes socials.

«Ha estat un plaer i un orgull poder defensar la samarreta d’aquest club en aquests més de dos anys que he estat al país, sento haver d’anar-me tan aviat. He gaudit molt, dins i fora del terreny de joc, i m’he sentit volgut i respectat per tots, gràcies de cor. M’emporto amics del club i del país, i es va un seguidor més del FC Andorra, estaré atent a l’evolució d’aquest il·lusionant projecte. Sento no haver aconseguit l’ascens aquest últim any. Finalment, m’agradaria acomiadar-me i donar les gràcies als aficionats i gent d’Andorra, que heu fet que sentís Prada de Moles i Andorra com la meva llar. Us desitjo molts èxits! Una abraçada a tots i totes», va redactar el ja excapità. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT