L’andorrana perd en el quadre individual i no arriba a jugar en dobles amb Mintegi

Per David Sansaloni

Una imatge d’arxiu de Vicky Jiménez.
Una imatge d’arxiu de Vicky Jiménez. | Joan Jiménez

Vicky Jiménez va dir adeu a la seva participació en el torneig W60 Vitòria-Gasteiz pertanyent al circuit ITF femení. L’andorrana va perdre en el seu partit del quadre individual, i es va retirar juntament amb la seva parella Ane Mintegi del Olmo en el quadre de dobles.

En el primer partit, que es va disputar al matí, Jiménez es va veure les cares amb la tennista del Paraguai Veronica Cepede, de 29 anys i 203 del rànquing WTA. Amb aquestes dades ja es posava en entreveu que la del Principat no ho tindria gens fàcil per superar l’eliminatòria. El duel va acabar amb un 0-2 a favor de Cepede (3-6, 6-7 i 8-10 al tie break). En el primer set, que va tenir una durada de poc més de 30 minuts, Jiménez va aguantar l’envestida de la seva rival, contestant tots els jocs fins al 2-4, on va cedir el seu servei.

La intensitat d’ambdues jugadores va ser tal que la trobada es va decidir a causa de petits detalls, i una errada de qualsevol de les dues suposava que es decantés la balança cap a un dels dos costats.
Pel que fa al segon set, la igualtat es va reflectir al marcador. La d’Andorra no va començar amb bon peu, perdent el servei inicial, però capgirant la situació en el segon, posant l’empat a un. A partir d’aquest moment, cap de les dues jugadores va baixar el ritme en cap moment i Jiménez va tenir l’empat molt a prop en aconseguir l’avantatge per 6-5. No obstant això, Cepede va posar l’empat a sis i el duel se’n va anar al tie break, i va ser en aquest tram del partit on l’encert de la paraguaiana va ser clau. Fins a quatre pilotes de partit va haver de revertir la d’Andorra, però els dos punts seguits de la seva rival van posar punt final a l’eliminatòria.

A la tarda havia de disputar-se el duel de dobles contra Celia Cervino i Olivia Nicholls, però aquest no es va arribar a jugar a causa de la retirada de Jiménez, juntament amb l’espanyola i campiona de l’últim Wimbledon júnior, Ane Mintegi del Olmo.