PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià inaugura l’Espai del Benestar al riu Valira

El comú fa una inversió de 15.000 euros per adequar l’espai de repòs

Per El Periòdic

Les autoritats tallen la cinta durant la inauguració.
Les autoritats tallen la cinta durant la inauguració. | ANA/F.A

«A Sant Julià s’aprofiten tots els raconets per fer-hi coses», va iniciar ahir, el cònsol lauredià, Josep Majoral, durant la presentació de l’acte d’inauguració d’un nou equipament a la parròquia. L’Espai del Benestar, situat a les antigues feixes de cal Toni Vila, és una àrea d’uns 150 metres d’allargada a tocar del riu Valira, amb accés des de la rotonda Isidre Valls, just a l’inici del nou vial.


En paraules del cònsol, es tracta d’un espai «perquè la gent pugui relaxar-se i reposar en una zona amb molta ombra al costat del riu». El Govern va cedir l’espai i el comú hi ha invertit uns 15.000 euros per adequar-lo al públic. L’àrea de repòs disposa d’uns bancs perquè els visitants s’hi asseguin al costat del riu. «És un espai obert a tothom, però sí que condicionem que els més joves vinguin acompanyats d’un adult pel risc que pot comportar estar tan pròxims al riu», va dir el cònsol major de la parròquia laurediana.


L’Espai del Benestar, que disposa d’una pista d’accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, té dos horaris d’obertura al públic. L’horari d’estiu que serà des de les 8.00 hores fins a les 00.00 hores i el d’hivern que començarà a les 8.00 hores i finalitzarà, a 18.00 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT