Jiménez passa per sobre de García al Vitòria-Gasteiz

Per David Sansaloni

Vicky Jiménez en un partit del passat Wimbledon júnior.
Vicky Jiménez en un partit del passat Wimbledon júnior. | AELTC

Vicky Jiménez va aconseguir la victòria en el quadre individual davant l’espanyola Maria García per dos sets (1-6, 3-6) en el torneig W60 Vitòria-Gasteiz pertanyent al circuit ITF femení.

L’andorrana no va patir cap problema a l’hora de desfer-se de la seva rival en un partit que va durar poc més d’una hora. En el primer set, Jiménez no va cedir cap servei i va provocar en dues ocasions el break a l’espanyola, que en tan sols 21 minuts va veure com se li va posar el marcador en contra.

Ja en el segon set, la del Principat va seguir imposant el seu joc, però aquesta vegada va haver de cedir el seu primer joc del partit, posant el duel 3-3. No obstant això, a partir d’aquest moment es va repetir el guió del començament de la trobada i els tres següents jocs van caure a favor de la tricolor.

En els vuitens de final es veurà les cares amb la paraguaiana Veronica Cepede, de 29 anys i 203 del rànquing WTA.