PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’equip nacional torna de l’Europeu «ben orgullós»

La federació considera «un primer pas» la participació en el campionat amateur

Per David Sansaloni

Teulé, Mas i Esteve en la compareixença.
Teulé, Mas i Esteve en la compareixença. | EL PERIÒDIC

La Federació Andorrana de Golf d’Andorra va fer balanç de la participació de l’equip nacional al Campionat d’Europa Amateur que es va disputar la setmana passada a Estònia. En la compareixença, on van estar presents el capità de l’equip, David Teulé, el jugador David Esteve i el director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital de Clients de Crèdit Andorrà (patrocinador principal de la federació), Joan R. Mas, va ser primerament aquest últim el que va voler «felicitar» a l’expedició pel bon paper fet en el torneig. Mas va afegir que «des de Crèdit, hem estat al costat del golf i hi continuarem estant» i va destacar que «la participació en esdeveniments com aquest reforcen aquest compromís».


Per la seva part, Teulé va explicar que «aquesta participació era un projecte molt important, i del que hem sortit amb un molt bon resultat». El capità va destacar també la felicitació que van rebre per part de l’organització, ja que es va tractar d’un esdeveniment amb molt de nivell i amb països molt potents en l’àmbit golfístic. «Aquest és un primer pas, i ara ens toca preparar-nos pel Campionat del Món el pròxim any i un altre europeu d’aquí dos», va mencionar Teulé mentre afegia que «la victòria aconseguida davant Sèrbia va ser un moment molt emocionant i on es va veure que si seguim treballant en aquesta línia la diferència entre Andorra i les altres seleccions de nivell no és tanta».


Finalment, Esteve, que va ser un dels protagonistes destacats en el torneig, va fer incís en què «estem ben orgullosos del paper que hem fet i ha estat tot un orgull i una experiència d’allò més enriquidora». El golf al país ja mostra indicis de creixement, tenint en compte la formació a l’elit que s’està fent amb tres jugadors: Èric Galimany, Eduard Tort i Eudald Teulé. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT