L’FC Santa Coloma i la UE Sant Julià es juguen el passi a la següent fase

Ambdós conjunts arriben amb opcions després de ser superiors en el partit d’anada

Per David Sansaloni

Una jugada del partit d’anada de l’FC Santa Coloma a Gibraltar.
Una jugada del partit d’anada de l’FC Santa Coloma a Gibraltar. | FC Santa Coloma

L’FC Santa Coloma i la UE Sant Julià es juguen avui el fet de passar o no a la següent ronda eliminatòria d’aquesta nova Conference League. Ambdós conjunts arriben amb opcions després de mostrar-se superiors als seus rivals en el partit d’anada.

Els colomencs van enfrontar al Mons Calpe a Gibraltar, en un partit en el qual van anar de menys a més, i on va mantenir l’avantatge de l’1-0 fins als minuts finals, on van concedir l’empat. Així doncs, els de Jorquera compten amb el factor camp, que podria ser decisiu per aconseguir l’objectiu.

D’altra banda, els lauredians van empatar 0-0 a l’Estadi Nacional davant el Gzira de Malta, i hauran de treure un resultat favorable com a visitants, recordant que els gols a domicili han deixat de tenir validesa doble des d’aquest mateix any. Amb un incisiu Bacari a la davantera, els andorrans també van ser superiors als maltesos, però es van topar amb el pal i, malauradament, també amb la lesió de Dani Benítez, que tindrà complicat gaudir de minuts en aquest duel.

L’FC Santa Coloma jugarà a l’Estadi Nacional a partir de les 18.30 hores, mentre que la UE Sant Julià ho farà a partir de les 20.00 hores. En cas d’aconseguir la victòria, els representants andorrans a la competició europea serien tres, comptant amb la participació de l’Inter Club Escaldes, que disputarà l’anada de la segona ronda classificatòria el pròxim dia 22 de juliol davant el KF Teuta.