PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Codi Miller-McIntyre, un líder a les ordres d’Ibon Navarro

El MoraBanc fa oficial el fitxatge de l’estatunidenc provinent de la lliga francesa

Per El Periòdic

Miller-McIntyre en un partit amb el Partizan la temporada passada.
Miller-McIntyre en un partit amb el Partizan la temporada passada. | FMR

Codi Miller-McIntyre ja és nou jugador del MoraBanc. El nordamericà arriba al Principat amb un contracte d’una temporada provinent de la lliga francesa, concretament del Jl Bourg En Bresse, amb el qual va acabar una temporada que havia començat al Partizan de Belgrad. El conjunt andorrà es fa així amb els serveis d’un jugador que porta mostrant la seva qualitat els darrers anys a Europa, però que no s’ha lliurat d’alguna que altra polèmica.


Malgrat les bones actuacions de Miller-McIntyre amb el Partizan, des de mitjan gener passat el de Charlotte (1,91 metres i 27 anys) va ser exclòs de la rotació per l’entrenador Saso Filipovski, segons l’eslovè «exasperat pel seu individualisme». Segons diversos mitjans del país, el jugador no va acabar d’entrendres amb el joc proposat per l’equip i, tot i tenir un bon pick and roll i una capacitat innata per al lideratge, aquest va decidir seguir la seva carrera en un altre lloc. 


Les grans qualitats de l’estatunidenc no han passat desapercebudes i molts equips han estat seguint-lo durant aquest mercat estival, i els números parlen per si sols. Després d’una primera temporada (2018-2019) d’adaptació amb el Zenit Sant Petersburg, en la que va ser rival dels tricolor a l’Eurocup, ha estat jugador clau allà on ha estat. La temporada 2019-2020, amb Cedevita Lujbjana va fer 15,2 punts a la competició europea. La campanya passada, amb el Partizan va fer 12,6, 2,9 i 3 assistències, i els darrers mesos, amb el JL Bourg, es va mostrar a un alt nivell. 


«Miller-McIntyre està cridat a ser un jugador molt important per a nosaltres i estem molt contents de poder anunciar la seva contractació» va exposar el general manager tricolor, Francesc Solana. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT