PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Estevez entrena rondes de gegant, físic i ‘start section’ a Les 2 Alpes

La ‘rider’ andorrana continua la seva preparació en vistes a la pròxima temporada

Per El Periòdic

Estevez juntament amb l’equip francès a Les 2 Alpes.
Estevez juntament amb l’equip francès a Les 2 Alpes. | FAE

Maeva Estevez va tancar una nova setmana d’entrenaments a Les 2 Alpes. La rider andorrana va estar completant un nou bloc de sessions de neu, alternades amb físic, per tal de continuar amb la preparació de la pròxima temporada.

Estevez, juntament amb l’equip de França de boardercross, va estar la setmana passada entrenant durant uns dies marcats, això sí, pel mal temps. La calor va deixar la glacera en unes condicions de neu tova, tot i que el combinat es va poder adaptar «prou bé», segons va explicar Estevez.

«Va haver-hi un dia amb molt vent, i sort que estava l’start section resguardada del vent i vam poder entrenar sense problemes», va comentar l’andorrana. L’endemà, malauradament, va ploure, i l’equip al complet no va pujar a l’estació i va realitzar una sessió de pumptrack, un treball molt similar, combinat amb sessió de físic. Tanmateix, també va haver-hi jornades amb bon temps, amb sessions «de gegant, tot i que més aviat de súper, per entrenar la velocitat, amb varis al mateix temps i agafant cronos». També es van fer diverses sessions d’start section, i «va ser bastant profitós», va dir la rider de la FAE, que va confirmar que ja té el material tancat i que, per tant, «no cal fer més testos».

Aquesta setmana, l’equip tornarà a Les 2 Alpes per continuar amb els entrenaments. Amb l’adeu de Lluís Marin, les esperançes de la FAE en aquesta disciplina recauen sobre Estevez, que pel moment sembla estar tornant amb esforç la confiança dipositada. En paraules del gerent de la federació, Carles Visa, «dipositarem tots els nostres esforços en donar suport a Maeva [Estevez] i acompanyar-la tot el lluny que puguem». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT