PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Edgar Montellà frega el triomf absolut a La Pujada Alp 2500

El pilot de l’ACA Esport manté una gran lluita amb el resident Jordi Gaig

Per El Periòdic

Montellà celebra la segona posició a La Pujada Alp 2500.
Montellà celebra la segona posició a La Pujada Alp 2500. | FotoEsport

Edgar Montellà va fregar el triomf a La Pujada Alp 2500, molt esperada pels pilots per ser l’única del Campionat de Catalunya de Muntanya en què els Turismes més potents tenen opció de vèncer als CM, però es va haver de conformar amb una excel·lent segona posició.

El duel que es va produir entre el resident al Principat Jordi Gaig (Porsche) i Montellà (Silver Car), no va decebre a ningú, i la incertesa de qui seria el vencedor es va mantenir fins a finalitzar l’última de les pujades de carrera. La possibilitat que vencés un Turisme en les últimes temporades es va fer realitat i Gaig va pujar a l’esglaó més alt del podi, escortat per l’andorrà i Toni Arrufat, pilotant els seus respectius CM-Silver Car.

Als habituals aquesta temporada en el certamen català de muntanya, com per exemple el pilot del Programa de Formació de l’ACA, Marc Solsona, també es van inscriure a la prova Felipe Brandao (Speed Car), Manel Guiral (Speed Car), Eduard Andueza (Citroën Ax) i esment especial a Antonio Vazquez (Orion FR 93), que va ser protagonista en l’època daurada de la muntanya a Andorra, i que va penjar el casc en el 1988, i des de llavors no havia participat en cap competició. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT