PUBLICITAT

Encamp

L’FC Andorra s’instal·larà al Nacional a principis d’agost

El club presenta les cares noves al Prada de Moles i confirma el fitxatge d’Enri

Per David Sansaloni

Els nous fitxatges de l’FC Andorra per a aquesta temporada.
Els nous fitxatges de l’FC Andorra per a aquesta temporada. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va presentar oficialment les sis cares noves, el nous fitxatges que ha tancat el club fins ara en aquest mercat estival. Marc Fernández, Manuel Nieto, Eudald Ver​gés, Adrià Altimira, Sergio Molina, i el porter Josele Martínez van acudir a Prada de Moles per donar el seu punt de vista sobre la confecció de la plantilla i l’acolliment que han tingut al país, juntament amb el director esportiu, Jaume Nogués. 


A més de destacar les qualitats individuals de cadascuna de les noves incorporacions, Nogués va confirmar que encara busquen «diverses opcions, com algun central, lateral i un home de banda». Pel que fa a l’estadi, el director esportiu va explicar que, una vegada acabin la seva estança en terres alacantines, l’equip s’instal·larà a l’Estadi Nacional per seguir exercitant-se. «Les negociacions no estan tancades del tot. El que volem és cohabitar tots i fer veure que no som cap mena d’amenaça. Al cap i a la fi anem a un lloc on ja hi havien altres abans i hem de respectar-ho», va afirmar el mandatari.


Rubén Enri, fitxat en propietat

Rubén Enri continuarà a l’FC Andorra. El davanter de 23 anys fitxa pels tricolor per tres temporades, després d’obtenir la carta de llibertat per part de la UD Almeria. Enri ja coneix el club, ja que la darrera temporada havia estat cedit pels andalusos. Durant la temporada passada, el davanter de Badalona va jugar 407 minuts en 11 partits, anotant un gol i recuperant-se finalment d’una lesió a l’isquiotibial. 

 

Jaume Nogués - Director esportiu de l'FC Andorra

«Les negociacions no estan tancades del tot. Volem cohabitar amb tots i fer veure que no som una amenaça»

PUBLICITAT
PUBLICITAT