PUBLICITAT

Escaldes s'estalviarà 80.000 euros mancomunant la recollida de paper i cartró

  • L'empresa encarregada d'oferir aquest servei en els pròxims quatre anys comptarà amb un pressupost de 327.259 euros
  • En la sessió s'ha aprovat el conveni amb FEDA que permetrà a la parapública avaluar el potencial energètic de l'aigua termal
13012011_comuescaldes
La sessió de cumú, avui a Escaldes-Engordany. Foto: COMÚ D'ESCALDES
Els comuns d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany han decidit mancomunar el servei de recollida de paper i cartró. Segons ha informat la corporació escaldenca avui en el consell de Comú ha aprovat, aquest dijous, l'adjudicació del servei de recollida conjunta de les dues parròquies. L'empresa encarregada d'oferir aquest servei en els pròxims quatre anys comptarà amb un pressupost de 327.259 euros, 158.759 dels quals abonarà la capital mentre que els 1968.466 els assumirà el Comú escaldenc. Amb la mancomunització d'aquest servei, la corporació liderada per Antoni Martí preveu un estalvi d'uns 80.776 euros.
D'altra banda, en la sessió de Comú també s'ha aprovat el conveni amb FEDA que permetrà a la parapública avaluar el potencial energètic de l'aigua termal mitjançant la prospecció de les instal·lacions situades al Pont de la Tosca, on es troba la zona de confluència entre els rius Madriu i Valira d'Orient. FEDA ja va realitzar un primer estudi els resultats del qual estimen la possibilitat d'aprofitament de les fonts d'aigua termal situades en la zona anteriorment mencionada. A partir d'ara, es realitzarà un segon treball més exhaustiu per avaluar les possibilitat d'aprofitament d'aquest recurs natural. El conveni aprovat estipula que el termini màxim per a la realització d'aquestes prospeccions és de dos anys. En el cas que els estudis demostrin la viabilitat de l’explotació dels recursos geotèrmics, la corporació escaldenca haurà de reemborsar les despeses esmerçades d’un valor aproximat de 92.000 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT