Carabaña es classifica per a la final dels 3.000 obstacles

Aina Cinca també va estar en el campionat, on va competir en els 1.500 metres llisos, aconseguint un temps de 4.51.99

Carabaña en la cursa.
Carabaña en la cursa. | FAA

El corredor de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) Nahuel Carabaña es va classificar per a la final dels 3000 metres obstacles del Campionat d’Europa sub-23 després de quedar tercer en la seva sèrie, amb un temps de 8.49.10.

Demà serà quan es disputarà aquesta final, on l’andorrà espera fer un gran paper. «Ara disposem de dos dies per a descansar i recuperar-nos. Crec que podem estar a l’altura amb els millors d’Europa», va declarar l’atleta en finalitzar la jornada, mentre afegia que «ha estat una cursa bastant lluitada, però les sensacions no han estat les millors a causa de la humitat».

D’altra banda, Aina Cinca també va estar en el campionat, on va competir en els 1.500 metres llisos, aconseguint un temps de 4.51.99 en la que va ser la seva primera experiència internacional en l’alta competició.