PUBLICITAT

Andorra Turisme recorda al públic de l'Andorra Mountain Music que ha de passar pels dos punts de control sanitaris

Hi ha un control a Andorra la Vella i un altre a l’aparcament del Tarter

Per El Periòdic

Foto Ana  Foto: Andorra Turisme El director general d'Andorra Turisme, betim Budzaku, i el director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, durant la roda de premsa en què es van presentar les noves mesures.
Foto Ana Foto: Andorra Turisme El director general d'Andorra Turisme, betim Budzaku, i el director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, durant la roda de premsa en què es van presentar les noves mesures. | ANDORRA TURISME

 

Andorra Turisme recorda a tots els assistents del concert de Bob Sinclar previst per a aquest dissabte 10 de juliol que han d’acudir obligatòriament abans d’anar al concert a un dels dos punts de control sanitaris ubicats a Andorra la Vella i el Tarter.

En aquest sentit, recorden que és imprescindible que les persones que tinguin una entrada pel concert realitzin aquest tràmit per verificar el seu estat de salut ja que no es permetrà l'entrada al recinte a qui no hagi passat aquest control sanitari amb anterioritat.

D'aquesta manera, per assistir als concerts de l'Andorra Mountain Music ara serà necessari presentar als punts de control habilitats a Andorra la Vella i a l’aparcament del Tarter el resultat negatiu d'una PCR o TMA realitzada en un màxim de 72 hores a l'arribada al concert, un certificat de test ràpid d'antígens de màxim 24 hores, el certificat de vacunació completa de la Covid-19 amb almenys 14 dies després de la segona dosi o bé, certificat digital Covid de la Unió Europea.

Les persones que no disposin d'aquesta documentació hauran de realitzar un test d'antígens ràpid que s’oferirà de forma gratuïta.

El punt de control sanitari d'Andorra la Vella està situat a l'antiga plaça de braus i estava habilitat des d'aquest divendres a les 18 hores fins a les 22 hores. Aquest dissabte estarà obert de nou del matí a cinc de la tarda. S’hi pot acudir sense reserva prèvia. L'altre punt de control sanitari està situat a l’aparcament del Tarter i estarà obert dissabte des de les deu del matí fins les vuit del vespre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT