PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jiménez guanya i ja està en semifinals del Wimbledon

A l’andorrana tan sols li queden dos esglaons per coronar-se vencedora

Per David Sansaloni

Vicky Jiménez celebra un punt en un partit de Wimbledon.
Vicky Jiménez celebra un punt en un partit de Wimbledon. | ITFTENNIS.COM

Vicky Jiménez ja està en les semifinals del torneig Wimbledon júnior després d’aconseguir la victòria davant la tennista de Gran Bretaña Alicia Dudeney per 2-1 (3-6, 6-2, 6-1). Pel que fa a la trobada, quasi dues hores de joc es van disputar i la del Principat va haver de treure tota força per remuntar un duel que se li va posar costa amunt.


En el primer set, Jiménez no va acabar de sentir-se còmoda i va cedir dos serveis, els últims, per atorgar l’avantatge de Dudeney. No obstant això, en el segon tot va canviar. La tricolor semblava una altra completament diferent i va passar per sobre de la seva rival, obligant-la a perdre els dos primers serveis del partit. A partir d’aquí, mentalment l’andorrana va ser molt més sòlida, estrenyent l’accelerador i posant potència a cadascun dels colps. Amb el 6-2 el partit se’n va anar al tercer i últim set, que va ser una rèplica de l’anterior. Jiménez va ser molt superior i va certificar el seu passi a les semifinals, on ja espera l’alemanya Nastasja Mariana Schunk, de 18 anys i número 675 del rànquing WTA.


En declaracions a ITF, la número 1 del món va insistir a dir que està «més còmoda que mai» amb l’etiqueta de cap de sèrie. Tanmateix, la jove tennista també va donar a conèixer que, abans d’aconseguir les dues últimes victòries consecutives el dijous, davant Shaw i Brantmeier, s’havia despertat aquell matí sentint-se malament. «Em dic a mi mateixa que sóc la número 1 perquè ho estic fent bé», va dir Jiménez a itftennis.com. «No em sento incòmoda en absolut, i si estic en aquesta posició és perquè ho mereixo. De totes maneres, l’1 és només un número i jo soc Victòria. No penso en això», va explicar l’andorrana.
Tan sols dos partits separen a la del Principat d’alçar-se com a campiona de Winbledon, que haurà de donar el màxim per seguir demostrant per què és la millor júnior. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT