PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Propostes de microteatre en les Nits d’estiu als museus

Propostes de microteatre en les Nits d’estiu als museus

Per El Periòdic

El cartell de l’acte teatral.
El cartell de l’acte teatral. | Àrea de museus i monuments

Dues propostes de microteatre per avui al vespre a la Farga Rossell. En el marc de les Nits d’estiu als museus, l’àrea de Museus i Monuments del ministeri de Cultura i Esports.
Així, les actrius andorranes Meritxell Díaz i Elena Santiago seran les encarregades d’interpretar Les molt il·lustres, L’obra està escrita a partir de les converses de les actrius, i parla del rol de les dones en la història d’Andorra i la seva participació, de política, de protocols i de tradicions.


D’altra banda, la proposta Tu. Yo. Y. La Otra, serà interpretada pel trio d’actrius catalanoandorranes Núria Blanch, Anna Bertran i Cristina Pericas.


 La mostra retrata la realitat de tres noies en aquella edat poc definida que les situa entre l’adolescència i l’edat adulta, obligades a compartir pis perquè viuen a la gran ciutat, i les tensions que això ocasiona en elles.


L’activitat, que començarà a les 21.30 hores, és gratuïta, però les places són molt limitades, així que en cas de voler-hi assistir cal fer una reserva prèvia al telèfon 836 908. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT