PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jiménez fa doblet de victòries i es planta als quarts de Wimbledon

L’andorrana es desfa de Shaw i Brantmeier en una jornada amb més de tres hores de joc

Per El Periòdic

Vicky Jiménez, en un partit del Wimbledon júnior.
Vicky Jiménez, en un partit del Wimbledon júnior. | Joan Jiménez

Vicky Jiménez va certificar el seu passi cap als quarts de final del Wimbledon júnior després de vèncer en els dos partits programats per al dia d’ahir. En el primer enfrontament, l’andorrana va haver de desfer-se de l’anglesa Eva Shaw, amb un contundent 2-0 (7-6, 6-4).

Tot i que no ho sembla pel resultat global, la tricolor va haver de donar el màxim d’ella mateixa per doblegar la seva rival, que la va portar fins al tiebreak en el primer set i que solament va perdre un servei en el segon. Aquest desgast físic semblava no ser el millor dels escenaris per a Jiménez, ja que hores més tard l’esperava l’estatunidenca Reese Brantmeier.

Després d’hora i mitja en el primer partit, la del Principat va treure el caràcter en una trobada que va durar dues hores, amb remuntada inclosa. El primer set va caure de part de Brantmeier, on l’andorrana tan sols va cedir un joc, i quan pitjor es van posar les coses, en un segon set d’allò més igualat, la del Principat va sortir vencedora al tiebreak amb un 7-5 final, i això li va donar l’espenta per afrontar un tercer set, amb format també de tiebreak.

Amb aquesta victòria, Jiménez ja està en quarts de final, on l’esperava la tennista del Regne Unit Alicia Dudeney, que també ha guanyat els seus últims tres partits. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT