PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra ja està en marxa i comença les proves físiques

El club anuncia també l’adeu de Pau Martínez, que fitxa pel CA Osasuna

Per El Periòdic

Eder Sarabia durant les proves físiques de l’equip.
Eder Sarabia durant les proves físiques de l’equip. | @FCANDORRA

El nou projecte de l’FC Andorra, pel que fa a l’entitat com a marca i esportivament, ja està en marxa. Els tricolor van començar ahir la pretemporada amb les corresponents proves físiques i amb la presència de totes les cares noves incorporades durant aquest mercat de fitxatges estival. 


Després de la corresponent xerrada als vestidors, on Eder Sarabia va poder donar la benvinguda a tots els integrants del primer equip, es va passar a la presentació formal a peu de camp i, posteriorment, a realitzar, cadascun dels jugadors, els exercicis establerts per determinar l’estat de forma amb que arriben a aquesta primera presa de contacte. 


Pel que fa a la seu de l’equip, tot i que ahir l'estada va ser al Prada de Moles, el conjunt començarà a entrenar oficialment en l’Estadi Nacional, després d’organitzar-se amb el rugbi, que entrenarà a la tarda, mentre que el futbol ho farà al matí.

 

Pau Martínez, traspassat

L’extrem deixa de ser tricolor. Així ho va fer oficial l’FC Andorra ahir al matí, d’igual manera que el nou club on aterrarà el de Blanes, el CA Osasuna, de la Primera Divisió del futbol espanyol. Martínez, de moment, no formarà part del primer equip, sinó que seguirà la seva trajectòria al Promeses, la pedrera dels navarresos. 


El jugador marxa de l’equip tricolor després d’haver-hi jugat 1362 minuts en 23 partits de la temporada 20-21, anotant dos gols i fent una assistència, mentre que el club va voler agrair «la seva professionalitat, tant dins com fora del camp, en tot moment». L’extrem dret, format en les categories inferiors del F.C. Barcelona i del R.C.D. Espanyol, va ser peça important en l’equip d’Eder Sarabia, disputant la fase d’ascens a LaLiga SmartBank, caient derrotat finalment davant la Reial Societat B. El gironí ha signat un acord amb Osasuna fins al 30 de juny de 2023, més dues temporades opcionals, el que dona a entendre l’aposta de futur que han fet els vermells pel jove de 21 anys. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT