PUBLICITAT

Graduada la primera promoció del Batxillerat Internacional de l’escola andorrana

El programa és un projecte educatiu rigorós i equilibrat destinat a joves de 16 a 19 anys

Per El Periòdic

Una imatge dels graduats.
Una imatge dels graduats. | GOVERN D\'ANDORRA

Els vuit alumnes de l'escola andorrana de batxillerat que han format part de la primera promoció del Batxillerat Internacional (promoció 2019-2021) s'han graduat obtenint tant el títol de batxiller que atorga el ministeri d'Educació i Ensenyament Superior d'Andorra, com les titulacions que atorga l'organització del Batxillerat Internacional: el diploma IB i el diploma bilingüe. Aquest darrer s'aconsegueix quan l'alumne compleix diversos requisits de treball de les assignatures en diferents llengües –en el cas del Principat: català, castellà, francès i anglès–.

L'escola andorrana de batxillerat va rebre el certificat com a centre autoritzat per impartir aquest programa el 2019, i per tant, aquesta promoció és la primera que ha pogut cursar els estudis complets. Els alumnes d'aquests estudis han cursat les assignatures de literatura, llengua anglesa, història, biologia, química, matemàtiques, i els components troncals: teoria del coneixement, creativitat, activitat, servei i monografia.

El programa del diploma del Batxillerat Internacional és un projecte educatiu rigorós i equilibrat destinat a joves de 16 a 19 anys, amb un ensenyament per competències i un plantejament plurilingüe. Està present a més de 5.300 escoles de 150 països i constitueix una excel·lent preparació per als estudis superiors i la vida adulta. Gaudeix, a més, d'un ampli reconeixement entre les principals universitats del món.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT