Victòria de Marta Ballús en l’Astúries Bike Race

Després de pujar al calaix més alt del podi fa una setmana a La Rioja Bike Race, la corredora va tornar a confirmar el seu excel·lent estat de forma

Ballús creua la meta.
Ballús creua la meta. | Marta Ballús

La tercera edició de l’Astúries Bike Race va quedar protagonitzada per una nova victòria per part de Marta Ballús. Després de pujar al calaix més alt del podi fa una setmana a La Rioja Bike Race, la corredora de l’equip ISB va tornar a confirmar el seu excel·lent estat de forma imposant-se també en la categoria Màster Woman de la cita asturiana de bicicleta de muntanya.

L’andorrana va dominar les tres etapes disputades amb una autoritat sorprenent, i ni la caiguda que va tenir en l’etapa 2 li va privar de ser primera i treure-li més d’una hora a la seva immediata perseguidora en la classificació general final. D’aquesta manera, Ballús es va coronar amb un temps total d’11.29.52, seguida de Manuela Sánchez (12.47.17) i de Cristina Díaz (12.49:18).