PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ON-Carrer porta l’actuació de 26 grups arreu del país durant l’estiu

Areny agraeix la vital colaboració dels comuns amb la Fundació ONCA

Per El Periòdic

La Fundació ONCA tornarà a omplir les places i els carrers d’arreu del país amb el cicle d’estiu nomenat ON-Carrer. Sota el lema La música surt al carrer, Un total de 26 grups actuaran per totes les parròquies entre el dilluns 12 de juliol i el divendres 27 d’agost.


Totes les actuacions es presentaran en format acústic amb gèneres musicals diferents, com la clàssica, el jazz, o la música electrònica. En total, 50 artistes en seran els protagonistes formant part de deu solos, vuit duets i vuit formacions de trio.


Segons la cap de Producció de la Fundació ONCA, Teresa Areny, «aquesta segona edició del cicle d’estiu ens encoratja a continuar treballant pels artistes del país, havent rebut de nou un gran nombre de propostes diverses i interessants. Alguns dels artistes ja es varen estrenar l’any passat, però d’altres, s’hi han afegit enguany fet que ens enorgulleix».


La complicitat dels departaments de cultura dels comuns del Principat és vital per continuar treballant per la cultura andorrana i en aquest sentit, des de la Fundació ONCA, agraeix la seva estreta col·laboració. El cicle és el fruit d’un joc a tres bandes: artistes, parròquies i Fundació ONCA».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT