PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Malestar de l’atletisme amb la relació FC Andorra-Estadi Comunal

El corredor Pol Moya denuncia la situació a les xarxes socials i la federació li dona suport

Per El Periòdic

Moya durant una competició.
Moya durant una competició. | @PolMoya4

El representant olímpic als Jocs de Tòquio d’aquest any, Pol Moya, va mostrar el seu malestar davant la situació que provoca que l’FC Andorra hagi de disputar temporalment els seus partits a l’Estadi Comunal.

«Avui passo per aquí per defensar l’atletisme del nostre país», va publicar Moya a Twitter, mentre exposava un text en el qual argumentava que «l’estadi té les úniques pistes d’atletisme del país» i que l’estada de «l’FC Andorra de Piqué» a les instal·lacions provoca que «avui corren perill els carrers 1 i 2 del tartà de l’estadi». El club de futbol necessitaria un camp més ample i el Comú d’Andorra la Vella estaria plantejant-se la idea d’eliminar aquests elements en unes pistes d’atletisme «que s’han de reformar i millorar».

Segons Moya, la modificació de les mateixes suposaria la pèrdua de l’homologació i, per tant, impossibilitaria que es disputaren competicions, limitant també els entrenaments de tots els atletes del país, des de la base fins als professionals que realitzen estades. «El tartà de la pista no es pot tocar si es desitja tenir un present i, sobretot, un futur per a l’atletisme andorrà. Sincerament, ja podem donar gràcies dels resultats que estem obtenint aquests últims anys amb les instal·lacions de les quals disposem», va explicar Moya.

A les seves paraules, la Federació Andorrana d’Atletisme va afegir que «ningú com els usuaris diaris per explicar la realitat. Des de la federació ja hem dit la nostra i ho continuarem fent. Tenim l’obligació de defensar l’atletisme. Ho fem des de la generositat, però convençuts que el confort d’uns no passa per la penúria d’altres». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT