PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguda una dona per l’ús fraudulent d’una targeta de crèdit

L’acusada tampoc va fer front a diverses estades en hotels

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de la façana de l’edifici administratiu de la Policia.
Imatge d’arxiu de la façana de l’edifici administratiu de la Policia. | Sergi Pérez

La Policia va detenir divendres a Escaldes-Engordany, una dona resident de 35 anys, com a presumpta autora dels delictes contra l’ordre socioeconòmic –ús fraudulent d’una targeta de crèdit– i el patrimoni –estafes a hotels–. Des del cos d’ordre van detallar que el passat mes de maig van rebre una denúncia arran de diversos usos fraudulents d’una targeta de crèdit. La investigació que es va obrir va portar a la detenció de la dona, que hauria efectuat 13 càrrecs il·legítims de la referida targeta de crèdit –serveis d’internet i altres–, a més d’haver-se allotjat en quatre hotels del Principat no abonant les estades. El perjudici causat és d’aproximadament 1.000 euros amb la targeta de crèdit i 2.500 euros en estades d’hotels.

Aquesta és una de les 21 detencions que va efectuar el Cos de Policia al llarg de la darrera setmana i entre les quals també són destacable altres quatre per delictes contra la integritat física i moral. Així, dimarts va ser detingut a Escaldes-Engordany, un home resident de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits en un domicili particular per una discussió entre un fill i el seu pare, que va derivar en una agressió del detingut envers el seu progenitor.

A més, dimecres de la setmana passada la Policia va detenir a Andorra la Vella, un home resident de 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere i contra la funció pública. Els agents havien estat requerits en un domicili particular per una discussió que va derivar en una agressió per part del detingut cap a la seva parella sentimental. A més, posteriorment va reaccionar «de manera desproporcionada envers la patrulla interventora», van apuntar des del cos.
El mateix dia, els agents van detenir, també a la capital, un home resident de 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral i la llibertat. Els fets van tenir lloc en un domicili particular on l’home havia accedit i on es trobava la seva exparella. Es va iniciar una discussió entre el detingut i la mare de la dona, que va derivar en una agressió i en amenaces. A l’últim, un home resident de 44 anys, va ser detingut dissabte com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere, per agredir la seva parella, a Escaldes-Engordany.

També va ser arrestat, divendres a Encamp, un home resident de 54 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir una ordenança penal de suspensió del permís de conduir; i un altre de 21 anys el diumenge a Andorra la Vella pel mateix delicte. I també diumenge, la Policia va controlar un home no resident de 50 anys que va ser detingut a la duana del Pas de la Casa per incomplir una ordre d’expulsió.

Completen les detencions de la setmana les 13 persones que van ser controlades per conduir sota els efectes de l’alcohol, d’entre les que destaca la d’un home resident de 55 anys amb una taxa de 2,65 g/l.

Pel que fa a altres informacions del cos d’ordre, ahir es van produir dos accidents a les parròquies centrals. El primer va succeir a la CG-2, a Escaldes-Engordany, a les 13.59 hores. Tres vehicles del Principat es van veure implicats en el xoc, on va resultar ferida una resident de 19 anys. Més tard, a les 16.44 hores, es va produir un accident entre una motocicleta andorrana i un turisme espanyol a la rotonda dels Marginets, a Andorra la Vella. L’automòbil va marxar del lloc dels fets i va ser controlat després a la frontera del riu Runer. La passatgera de la motocicleta, una resident de 23 anys, va resultar ferida. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT