PUBLICITAT

Encamp acull el primer Campionat de Catalunya forani

  • La cita és el pròxim dissabte amb 85 arquers, dels quals 6 són paralímpics
R. M. S.
ENCAMP

Periodic
Una competició a la sala polivalent del Complex Esportiu d'Encamp. Foto: EL PERIÒDIC

Encamp acull el pròxim dissabte una cita important de tir amb arc: el Campionat de Catalunya absolut i júnior i el de Paralímpics. La importància radica en què és la primera vegada que la Federació Catalana trasllada el seu campionat oficial fora de les fronteres del seu país i viatja a Andorra. La cita serà a partir de les 16.00 de la tarda a la sala polivalent del Complex Esportiu encampadà.

La previsió és clara, i és que amb les inscripcions tancades hi haurà 85 arquers, dels quals 6 formaran part del campionat paral·lel, la 4a edició del Campionat de Catalunya Paralímpic.

El torneig s'emmarca dins del treball del Comú de la parròquia per apostar per l'esport al seu territori, però especialment a l'esforç del Club Tir amb Arc d'Encamp (TAE), una entitat que de mica en mica guanya terreny i que compta amb un dinamisme important com per poder assolir un campionat com aquest, que arriba a la 44a edició. El director tècnic del TAE, Àlex Jerez, va manifestar ahir en la roda de premsa de presentació que aquesta fita no havia estat mai a Encamp «perquè hi havia una manca de material que ara ja tenim». Serà la primera vegada, segons va destacar Jerez, «que hi hagi una xifra tan notable d'arquers» en competició, tot i que el TAE va organitzar al 2008 el torneig de maig i altres dos a l'aire lliure al 2009 i 2010.

La competició serà en la modalitat de tir de sala, amb dues sèries de 30 fletxes per arquer i una distància de 18 metres. Les modalitats seran sis: arc compost, recorbat, recte, recorbat tradicional, nu i estàndard. Hi participaran tres andorrans: Robert Basart, Rui Costa i Joan Benet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT