PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xavi Cardelús puja al podi en la segona cursa a Portimao

El pilot andorrà aconsegueix una quarta i una segona posició en la Moto2

Per El Periòdic

Cardelús celebra la segona posició a Portimao.
Cardelús celebra la segona posició a Portimao. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús va protagonitzar una gran actuació en les dues curses del Moto2 European Championship disputades ahir al circuit de Portimao. L’andorrà va aconseguir la segona posició en la segona de les proves, un resultat que suposa la seva tornada al podi de la categoria, i que es va afegir a la quarta posició que havia obtingut en la primera cursa del dia. Aquests dos grans resultats consoliden la trajectòria ascendent del pilot a les últimes proves disputades fins al moment.


Cardelús, que sortia des de la segona fila de la graella, va tenir en tot moment un ritme molt constant, i després de recuperar alguns llocs a les primeres voltes es va situar al tercer lloc a poques voltes del final, per a acabar segon a només dos segons del guanyador de la cursa. A la primera de les dues curses de la categoria de Moto2 disputades ahir, el del Principat va executar també una actuació destacada, ja que va aconseguir ser quart i, a més a més, va marcar la segona volta ràpida de la cursa. Amb aquests dos resultats, el pilot de Promoracing passa a sumar 76 punts a la provisional del Campionat, on ja ocupa la 3a posició.


«Estic molt content perquè el segon i el quart lloc d’avui demostren que estem fent les coses bé i que a l’hora de parlar de favorits a la categoria, s’ha de comptar amb nosaltres. L’equip ha fet un gran treball i els resultats estan aquí, demostrant que estem en línia ascendent i sent protagonistes del campionat després de la mala sort que vàrem tenir a les primeres curses de la temporada», va declarar Cardelús en finalitzar les jornades, mentre afegia que «sabia que tenia un bon ritme per a afrontar les dues curses d’avui i així ha estat. He pogut estar a davant en tot moment i aconseguir aquest podi que és ja el tercer de la meva trajectòria esportiva a Moto2 i que, sobretot, em situa al lloc que tant l’equip com jo sabem que puc estar». 


El tricolor, no obstant això, va demostrar el seu esperit competitiu afirmant que «podia haver anat un poc millor, tant a la primera com a la segona cursa. Ara cal seguir treballant amb la mateixa intensitat i encert per mantenir-nos en aquests llocs». La pròxima prova d’aquest Moto2 European Championship es disputarà al circuit de Motorland el penúltim cap de setmana d’aquest mes de juliol. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT