PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nou webinar de MoraBanc al voltant de les inversions

La sessió és oberta i va a càrrec d’Albert Garrido i Miguel Ángel Villoslada

Per El Periòdic

La seu central de MoraBanc.
La seu central de MoraBanc. | MoraBanc

MoraBanc i Morawealth organitzen un nou webinar financer obert i de lliure accés per analitzar els aspectes a tenir en compte en matèria d’inversió durant els mesos d’estiu, segons va informar l’entitat financera mitjançant un comunicat de premsa. Amb el títol Perspectives per a les meves inversions, la sessió tindrà lloc demà, 6 de juliol, a partir de les 11.00 hores. Per accedir-hi, cal registrar-se amb un enllaç disponible a les xarxes socials de MoraBanc.

L’exposició s’estructurarà en quatre preguntes i respostes, al voltant de qüestions com la situació econòmica global, la inflació, o la previsió del posicionament de carteres. I, posteriorment, es respondrà als dubtes que formulin els assistents a la jornada. El webinar anirà a càrrec d’Albert Garrido, responsable de Gestió Discrecional de Carteres de MoraBanc, i de Miguel Ángel Villoslada, director de Gestió de Carteres de MoraWealth.

Segons apunta l’entitat, des de l’inici de la pandèmia del coronavirus, MoraBanc ha ofert nombrosos webinars tant a clients com al públic general sobre temes relacionats amb la inversió, la fiscalitat, les eines digitals i diferents opcions comercials per als negocis. En aquest sentit, reconeixen que s’han aprofitat les opcions de comunicació digital per oferir aquest ventall de sessions, que responen a la seva voluntat «d’estar a prop de la societat i aportar coneixements que puguin ser un factor positiu». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT