PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els casos actius tornen a créixer i se situen en 75

La vacunació, parada fins la setmana vinent

Per El Periòdic

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell
L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell | Tony Lara

Segona jornada consecutiva que els casos actius creixen, concretament en cinc. En les darreres 24 hores es van detectar 12 nous positius i només es va donar set altes. Amb aquests darrers resultats, el total se situa en 13.930 des que es va declarar la pandèmia, mentre que les altes sumen 13.728. Per la seva part, les defuncions continuen en 127.

Tot i aquesta lleugera tendència a l’alça, des del Govern es va assenyalar que continua sense haver-hi cap persona ingressada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i tampoc hi ha cap ingrés a la planta Covid-19 habilitada al cedre.

Pel que fa a la població escolar, hi ha dues aules sota vigilància activa –una total i una parcial– i una en vigilància passiva.

Quant als vaccins contra la Covid-19, des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat 70.018 dosis –43.008 primeres dosis i 27.010 segones–. La xifra és la mateixa que aquest dijous i, com va recalcar des de l’Executiu, es mantindrà així fins a la setmana vinent quan dilluns es comenci a administrar les segones dosis de Pfizer als joves.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT