PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Compte enrere per a l’inici de l’Ironman 70.3 Andorra

Al voltant de 700 participants prendran la sortida en l’últim esdeveniment d’aquest festival esportiu al país

Per El Periòdic

33 Una atleta preparada per al triatló.
33 Una atleta preparada per al triatló. | The Ironman Group

 L’Ironman 70.3 Andorra començarà demà, i tindrà l’arribada en ple cor d’Andorra La Vella. El triatló suposarà la traca final a la primera edició de l’Andorra Multisport Festival, un esdeveniment que ha demostrat el seu alt nivell i que ha aconseguit reunir esportistes d’arreu del món.

Per mèrits propis, el Principat s’ha convertit en un dels escenaris més buscats per gaudir dels esports de resistència, i per això centenars de competidors s’han trobat per disputar l’Andorra 21 Ports, de ciclisme de carretera; la Trail 100 Andorra-Pyrenees, de trail running; l’Andorra MTB Classic-Pyrenees, de ciclisme de muntanya, que s’està realitzant aquests dies; i finalment, l’Ironman 70.3.

Al voltant de 700 participants prendran la sortida en aquest últim esdeveniment, que s’iniciarà al llac d’Engolasters, on els triatletes hauran de completar dues voltes a l’aigua. Tot seguit, agafaran la bicicleta per fer 90 quilòmetres pel coll d’Ordino. L’últim descens els deixarà a Andorra la Vella, on iniciaran la cursa a peu definitiva amb 21 quilòmetres plans al voltant del riu Valira, abans d’encarar la línia d’arribada al parc Central de la capital. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT