CryoSpace i RDR Racing Team vencen en l’etapa reina

Les ‘riders’ italianes aconsegueixen la seva tercera victòria consecutiva

Un instant de la segona etapa de la MTB Classic.
Un instant de la segona etapa de la MTB Classic. | @andorramtbclassic

L’equip JBG2 CryoSpace va pujar al calaix més alt del podi en la segona etapa de l’Andorra MTB Classic-Pyrenees i, d’aquesta manera, escala a la segona posició en la classificació general, per darrere del Team BULLS. D’altra banda, a la cursa femenina, el RDR Italy Leynicese Racing Team va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva i es mantenen liders de la categoria.

L’etapa reina va començar a Canillo i va acabar a la Massana, on en els 60 quilòmetres els ciclistes van ascendir 1.950 metres i van baixar uns 2.400 metres. La jornada també va arribar a 2.322 metres sobre el nivell de la mar, en el punt més alt de la cursa, a l’estació d’esquí de Grandvalira. A més, va incloure uns descensos que van fer treure el millor tant als corredors aficionats com als d’elit. «Avui hem atacat en l’última pujada i hem arribat a la meta prement al màxim. Ha estat molt dur, i el meu company Krzysztof [Lukasik] m’ha fet patir a les pujades, però estic content que hàgim pogut aconseguir la victòria de l’etapa i estem desitjant que sigui demà», va declarar el ciclista del JBG2 CryoSpace Jakub Zamroniak.

En la cursa femenina, les rivals del RDR Italy Leynicese Racing Team van estar una vegada més la parella del MTB Pro Merchandising. Les italianes Alice Pirard i Greete Steinburg van afirmar que «ha estat un dia increïble. Les vistes són impressionants i el recorregut està ple de senders fluids que ens deixaven sense alè. En resum, ha estat un dia fantàstic». Avui es disputarà la tercera i última etapa d’aquest Andorra MTB Classic-Pyrenees, i el recorregut portarà als ciclistes des de Naturland cap a la Massana en una cursa que serà decisiva.