PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Las guerreras’ posen punt final a la seva estada al Pas de la Casa

Demà sortiran cap a Espanya per disputar dos amistosos davant el combinat romanès

Per David Sansaloni

Jenni Gutiérrez al Centre Esportiu del Pas de la Casa.
Jenni Gutiérrez al Centre Esportiu del Pas de la Casa. | Comú d\'Encamp

La selecció espanyola femenina d’handbol ultima la seva preparació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, i ho està fent al Pas de la Casa, on romandrà fins demà. En aquesta segona estada (la primera fou a Encamp del 12 al 20 de juny) Las guerreras han tingut una mica més de temps per poder sortir i visitar el país, encara que la majoria d’hores les han passat al Centre Esportiu del Pas.

L’extrem esquerre del combinat espanyol Jennifer Gutiérrez va explicar, en declaracions a EL PERIÒDIC, que «sí que hem notat les estades en alçada a Andorra, i segur que ens ajuden quan estiguem en plena competició», mentre afegia que «ens han acollit molt bé i el país té uns paratges espectaculars».

La internacional criada en el BM Ciutat d’Algesires es va proclamar flamant campiona de la Bundesliga alemanya amb el Borussia Dortmund i és una de les fixes per a Carlos Viver, a més de comptar amb un subcampionat del món amb la mateixa selecció. D’altra banda, Gutiérrez també va recalcar entre somriures que «ja he sentit a unes quantes companyes, i jo ho comparteixo, desitjar venir aquí, però de vacances, per a poder gaudir plenament dels diferents racons d’Andorra». Amb un total de 57 internacionalitats, la jove de 26 anys somia ja amb el centenari, que podria arribar ben aviat.

L’expedició espanyola realitzarà l’últim entrenament demà al matí i justament després viatjaran cap a Sagunt per disputar dos partits amistosos preparatoris contra la selecció de Romania, el dissabte 10 i diumenge 11 de juliol. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT