PUBLICITAT

BPA i IPWM creen una societat de gestió de patrimonis

  • S'encarregarà de gestionar els actius d'institucions internacionals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'oficina de BPA a la Plaça Rebés. Foto: TONY LARA

Banca Privada d'Andorra i la societat de nacionalitat suïssa International Private Wealth Management, S.A. (IPWM) han posat en marxa BPA-IPWM (Suisse) S.A, una nova societat dedicada a l'assessorament financer i d'inversions, i a la gestió de patrimonis. La societat tindrà la seu a Ginebra i s'encarregarà de gestionar els actius en institucions financeres i bancàries internacionals amb l'objectiu d'aconseguir la màxima rendibilitat per als seus clients.

BPA-IPWM (Suisse) permetrà als seus clients accedir a un ampli ventall de dipositaris bancaris de renom mundial i a les jurisdiccions financeres més rellevants. També els proporcionarà serveis d'assessorament en la gestió d'actius i d'enginyeria patrimonial.

Tal i com va explicar Joan Pau Miquel, director general de BPA, «la nova societat vol ser un intermediari de confiança que vetlli pels interessos dels seus clients davant dels dipositaris bancaris a l'estranger».

expansió internacional / La nova societat parteix de la tasca d'expansió de BPA arreu del món. Al 2008 va constituir BPA Financing S.àr.l., una societat domiciliada a Luxemburg. El Grup BPA, a més, compta amb la societat d'inversió de capital variable BPA Advisory Company, gestora de la SICAV luxemburguesa BPA International Selection Fund, i ha ampliat el seu negoci de gestió de fons d'inversió amb la societat espanyola BPA Global Funds Asset Management S.G.I.I.C., S.A, que s'ha fet càrrec del 100% de la gestora Interdin Gestión. BPA és present també a Uruguai, Mèxic i Panamà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT