PUBLICITAT

Els centres de català d'Escaldes-Engordany i d'Encamp, oberts a l'estiu

Als centres s’hi poden preparar tots els nivells de llengua catalana

Per El Periòdic

Els horaris dels centres.
Els horaris dels centres. | Govern d\'Andorra

 

 Amb la voluntat de facilitar l’aprenentatge de català a tothom, l’àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura oferirà la possibilitat de començar a aprendre o millorar el nivell de la llengua oficial, tant escrit com oral, durant els mesos de juliol i agost. El servei, que és gratuït i de lliure accés, es podrà fer des d’Escaldes- Engordany i des d’Encamp del 5 al 23 de juliol i del 2 al 31 d’agost.

El Centre de Català d’Encamp obrirà els dilluns de nous del matí a dos quarts de cinc de la tarda i els dimarts de dos quarts d'una del migdia a les vuit del vespre, i el d’Escaldes-Engordany els dimecres de dos quarts d'una del migdia a les vuit del vespre, els dijous de nou del matí a dos quarts de cinc de la tarda i els divendres de vuit del matí a dos quarts de quatre de la tarda.

Als centres s’hi poden preparar tots els nivells de llengua catalana, des de l’A1 fins al C2. S’hi pot estudiar presencialment o es pot emportar el material a casa. També es poden enviar textos pràctics per correu electrònic i les professores els tornen corregits. S’hi poden organitzar grups de conversa per practicar l’oralitat.

A Encamp, el centre és a l’antic hotel Rosaleda i a Escaldes-Engordany, a l’avinguda Esteve Albert, número 4.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT