PUBLICITAT

Cursos sobre hàbits saludables de la Fundació Crèdit Andorrà

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La nova temporada d'activitats per a la gent gran que organitza la Fundació Crèdit Andorrà comptarà en aquesta edició amb una línia de xerrades sobre salut i hàbits saludables com a principal novetat.

Els nous cursos i tallers començaran el proper dilluns i s'allargaran fins al juny. Tindran lloc a l'Espai i van dirigits a persones més grans de 60 anys. La programació també contempla cursos d'informàtica (com són els d'iniciació i ampliació d'informàtica, el de Power Point, el de Facebook i el de fotografia), tallers de teatre, conferències sobre ciència i altres temes d'interès general.

En aquesta edició, la Fundació Crèdit Andorrà ha volgut fer un èmfasi especial en donar a conèixer eines per a un envelliment saludable, i per això ha previst dur a terme quatre xerrades sobre salut: Alimentació i colesterol, Aliments per a la memòria, què és la higiene postural i Fer front a la incontinència.

Les activitats estan organitzades per la Fundació Crèdit Andorrà, amb la col·laboració de l'Associació de Gent Gran Voluntària (AVIM).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT