PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lleuger repunt dels casos actius que arriben als 70

L'hospital i el Cedre es mantenen sense ingressats

Per El Periòdic

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell
L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell | Alex Lara

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ja va avisar, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres de dimecres, que la nova variant delta, provinent de l’Índia, podia provocar, en alguns moments, repunts dels casos actius. Ahir, aquests van augmentar, de forma lleugera, fins als 70 –sis més que els que hi havien comptabilitzats el dimecres–, després que, en les darreres 24 hores, es detectessin set nous positius i només una recuperació. Des de l’inici de la pandèmia el total d’afectats és de 13.918 persones. Pel que fa a les altes, sumen 13.721. Les defuncions, des d’inici del mes de maig, es mantenen estables en 127.

La pressió hospitalària, però, es manté estable i sense canvis. En aquest sentit Salut va indicar que continua sense haver-hi cap persona ingressada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ni a planta ni a l’UCI i tampoc hi ha cap ingrés a la planta Covid-19 habilitada al centre sociosanitari del Cedre.

Respecte a la població escolar, les dades milloren i només hi ha una aula sota vigilància activa parcial i dues en vigilància passiva. Cal recordar que els escolars estan en la darrera setmana lectiva i, en gran part dels casos, fan activitats lúdiques.
Finalment, i pel que fa al pla de vacunació, des del Govern van informar que dimecres es van administrar un total de 1.517 vaccins. D’aquesta manera, des de l’inici del procés, ja s’han administrat fins a 70.018 dosis –d’aquestes, 43.008 són primeres dosis, mentre que les 27.010 són segones–.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT