PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pallarés visita la Fundació Nostra Senyora de Meritxell

La ministra destaca que la residència s’adapta a les necessitats dels usuaris

Per El Periòdic

Judith Pallarés visita la Fundació Nostra Senyora de Meritxell
Judith Pallarés visita la Fundació Nostra Senyora de Meritxell | Govern d\'Andorra

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) va rebre ahir la visita de la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés. La ministra va realitzar un recorregut per les instal·lacions acompanyada de la directora general de la Fundació, Celine Mandicó. 
Durant la visita, Pallarés va poder conèixer les noves instal·lacions de la residència Albó i els espais destinats als serveis d’atenció diürna. 


La secretària d’Estat d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Teresa Milà, va acompanyar la ministra en la visita. En el trajecte es va incorporar la directora dels serveis d’atenció residencial i habitatge, Elisabeth Tugues. 


Pallarés va voler destacar el gran canvi de l’edifici, afirmant que «la residència Albó ha millorat respecte als darrers anys». «És un espai més gran i acollidor que ha sabut adaptar-se a les necessitats dels usuaris residents», va afegir.


Més endavant, es va unir la directora dels serveis d’atenció diürna i educativa, Àgatha Moya, per mostrar els espais  del centre de dia. Durant el recorregut, van poder gaudir de tallers de pintura,classes de ioga i una teràpia amb gossos La ministra va voler reconèixer la tasca dels professionals i el suport del Govern. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT