PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un total de 74 joves participen al programa d’eventuals d’Encamp

La iniciativa fomenta les oportunitats laborals així com l’ampliació d’efectius

La cónsol dona la benvinguda
La cónsol dona la benvinguda | Comú d\'Encamp

Ahir va ser el primer dia per als joves estudiants que aquest estiu participen en el programa d’eventuals d’estiu que promou el comú d’Encamp per donar una primera oportunitat laboral en etapa d’estudiant i reforçar els serveis comunals durant l’estiu. 


Ahir, van començar els primers i durant el mes d’agost ho faran els restants, fins a arribar als 74 joves que són les places que hi havia disponibles per enguany.
A primera hora del matí van rebre la benvinguda per part de la cònsol major, Laura Mas, del secretari general, Alex Mora, i de la directora de Recursos Humans, Cathy Juan, just abans de començar la sessió formativa en matèria de seguretat i salut en el treball. 


Mas va agraïr a tots els joves la seva iniciativa i motivació per compaginar l’estiu amb feina i vacances, i va afegir que «us donem la benvinguda a l’equip del comú d’Encamp i valorem molt positivament tot el talent i vitalitat que aporteu als diferents serveis comunals».


L’objectiu d’aquest programa, que fa anys que es desenvolupa a la parròquia permet als joves participants tenir una primera oportunitat laboral per acumular experiència professional i generar uns ingressos, al mateix temps que s’amplien els efectius necessaris per incrementar de forma temporal els serveis d’atenció turística i les activitats per a joves i infants, entre altres serveis, de la parròquia durant els mesos d’estiu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT