PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els equips Bulls i RDR Italy Racing fan doblet a Andorra

Els homes alemanys i les dones italianes amplien així la diferència sobre els seus respectius perseguidors

Per El Periòdic

Un instant de la Etapa 1.
Un instant de la Etapa 1. | Andorra Multisport Festival

L’equip Bulls i el RDR Italy Leynicese Racing doblen victòria en la primera jornada maratoniana després de guanyar el pròleg de l’Andorra MTB Classic-Pyrenees el dia anterior. Els homes alemanys i les dones italianes amplien així, la diferència sobre els seus respectius perseguidors en la classificació general, abans de l’etapa més llarga que es disputarà avui.

Amb aquest resultat, Martin Frey i Simon Schneller lideren la cursa masculina per 33 segons, mentre que Sandra Mairhofer i Costanza Fasolis ho fan a la cursa femenina amb una significativa diferència d’11 minuts i 33 segons. Aquesta primera etapa va comptar amb 42 quilòmetres, i va incloure una llarga pujada de 1.550 metres aconseguint una altitud màxima de 2.120 metres sobre el nivell de la mar. La ruta va passar pel Vallnord Bike Park i va oferir un recorregut molt desafiant per als competidors.

Una de les cares més conegudes de la cursa va ser la del pilot resident de MotoGP Aleix Espargaró. L’espanyol va formar equip amb Oliver Avilés i va explicar que «el ciclisme a Andorra és molt explosiu, el que potser no és el millor per a mi, però estic gaudint molt», mentre afegia que «els corriols són durs, ja que pugen i baixen constantment, però estem desitjant fer les següents etapes». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT