PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La dupla Vinyes-Mercader correrà el Ral·li Osona

Amb un Seat Eivissa Kit Car els pilots retrocediran 25 anys en la història dels ral·lis

Per El Periòdic

Vinyes-Mercader al volant del Seat Eivissa Kit Car.
Vinyes-Mercader al volant del Seat Eivissa Kit Car. | FotoEsport

Com acostuma a ser habitual en el primer cap de setmana de juliol, els equips que tenen com un dels objectius de la temporada el Campionat de Catalunya de Ral·lis (CCR), rendiran la seva visita anual a les carreteres de comarca d’Osona per a disputar una altra edició, aquesta temporada la 52a del ral·li del mateix nom.


A part dels quals disputen el català de l’especialitat, també hi ha equips que van a la cita amb un altre propòsit. En aquest apartat cal anotar a Joan Vinyes i a Jordi Mercader, que al volant d’un Seat Eivissa Kit Car, no sols retrocediran 25 anys en la història dels ral·lis sinó que a més intentaran mantenir el millor ritme de competició, sobretot, pensant en un futur pròxim, pilotant la seva mecànica habitual en el 2021, el Suzuki Swift R4lly S.


Pel que fa a les instal·lacions, serà l’aparcament del circuit l’Escuderia Osona qui acollirà als vehicles d’assistència dels diferents participants. També es realitzaran en la mateixa instal·lació les cerimònies de sortida i lliurament de trofeus, verificacions i, en general, totes les accions administratives que comporta una prova d’aquestes característiques. El bucle a superar en les seccions inicials del dissabte és molt conegut, tant per la majoria de participants com pels aficionats, i seran La Trona (11,655 quilòmetres), La Costa dels Gats (6,594 quilòmetres) i El Cobert (10,553 quilòmetres).


La presència del Seat Ibiza Kit Car serà tot un atractiu per al públic. «És, sens dubte, una il·lusió meva. És un vehicle amb el qual vaig gaudir molt fa més de 20 anys en proves dels campionats d’Espanya», va explicar Vinyes a pocs dies de l’esdeveniment. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT