PUBLICITAT

La Massana reparteix 230 premis en la campanya nadalenca

  • Els comerciants han repartit un total de 17.234 butlletes des de l'1 de desembre
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
El conseller de Turisme i Comerç, David Baró, ahir al sorteig. Foto: COMÚ DE LA MASSANA

La Massana ha repartit 230 premis entre les 17.234 butlletes que han participat en la campanya nadalenca dels comerciants de la parròquia. La campanya, que portava per lema Per Nadal, comprar a la Massana té premi, es va iniciar l'1 de desembre i s'ha allargat fins al 5 de gener. En total, s'han omplert el 34,46% de les butlletes que s'havien repartit. Els 230 guanyadors s'han endut diversos regals, des de vals de compra de 50 euros, a estades de cap de setmana, sopars o forfets, entre altres.

El conseller de Turisme i Comerç del comú massanenc, David Baró, va destacar a l'ANA que la iniciativa comercial «ha estat tot un èxit, no només pel gran volum de retorn de les butlletes sinó per la implicació total dels comerços participants» i va afegirque es tracta d'una acció de dinamització «per fomentar la presència i la imatge dels comerços locals».

De la seva banda, la presidenta de l'Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana (Acelma), Joana Tomàs, es va mostrar satisfeta d'aquesta acció i va explicar que en aquests moments «a la Massana hi ha un ambient optimista. La implicació dels comerços en les diferents accions és total perquè veuen la necessitar de promocionar-se i millorar constantment».

La campanya es va presentar com un valor afegit a les compres dels comerços de la Massana. Així es va anunciar un valor de més de 6.000 euros repartits en 197 premis.

Els clients només havien d'omplir la butlleta que era facilitada en qualsevol establiment comercial de la parròquia. El sorteig es va fer ahir a les 12 del migdia a la sala de Juntes del Comú de la Massana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT