PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Museu Carmen Thyssen amplia el seu horari i programa activitats al juliol

Es realitzaran exercicis de creació de postals, pintura, estampació, entre altres

Programa d’activitats del museu per al Juliol
Programa d’activitats del museu per al Juliol | museu Carmen Thyssen

El Museu Carmen Thyssen amplia el seu horari d’obertura a partir de l’1 de juliol de dimarts a dissabte de 10 h a 19 h i diumenge de 10 h a 14 h. Les activitats també s’adaptaran durant els mesos d’estiu, amb propostes obertes al públic i de lliure participació.  


El cap de setmana del 3 i 4 de juliol, es proposa el taller Postals d’estiu, una activitat que convida a les famílies a crear postals i cartes inspirades en els seus llocs de viatge i estiueig favorits. 
Els dies 10 i 11 de juliol, serà el torn de l’activitat Descobreix els paisatges marítims. Es convidarà als participants a conèixer les obres de la Col•lecció d’art de Crèdit Andorrà.


El dissabte 17 de juliol de 10 h a 14 h, serà el torn d’un taller de mòbils amb elements solars que es realitzarà a l’exterior del museu i de 14 a 19 h, l’activitat es traslladarà al vestíbul del museu en forma de mural lluminós on tothom hi és convidat a participar de forma lliure. 
El dissabte 24 de juliol, el museu s’endinsarà a la Festa Major de la parròquia amb el taller d’estampació crea la teva samarreta de festa major. 


El diumenge 25 de juliol, es disposarà un mural al vestíbul del museu en el qual s’animarà als participants a pintar la Plaça Santa Anna de Festa Major, per emplenar-la de colors i gresca.


visita teatralitzada/talents interpretats serà l’última activitat de juliol, que s’emmarca dins el programa Nits d’Estiu als Museus i es durà a terme el dissabte 31 de juliol a les 19.30 h, 20.30 h i 21.30 h. Durant el recorregut, els visitants s’endinsaran en les Generacions literàries del 98 i del 27 amb Valle-Inclán i Lorca

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT