PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos nous positius en les últimes hores i 56 casos actius

Les vacunes ja freguen les 70.000 dosis

Per El Periòdic

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell
L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell | Maricel Blanch

La pandèmia al Principat d’Andorra segueix mantenint la bona tendència dels últims dies, i és que, en les darreres 24 hores, com van indicar des del Govern, només s’han detectat dos nous positius. Un fet que, juntament amb les quatre altes, permeten reduir lleugerament els casos actius, situant-los, actualment, en els 56.

D’altra banda, continua sense haver-hi cap persona ingressada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ni a planta ni a l’UCI. Tampoc hi ha cap ingrés a la planta Covid-19 habilitada al Cedre.

En xifres globals, des de l’inici de la pandèmia s’han contagiat 13.900 persones, mentre que 13.717 l’han superat. Les morts, un dia més, es mantenen sense canvis i queden en 127.

Pel que fa a la població escolar, hi ha dues aules sota vigilància activa –una en total i una en parcial– i tres en vigilància passiva. Les que estan en vigilància activa es mantenen mentre que baixen en dues les de vigilància passiva.

Referent a les vacunes contra la Covid-19, des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat un total de 68.373 dosis, 41.721 primeres i 26.652 segones. En aquest sentit, cal destacar que aquest dilluns se’n van administrar fins a 44 dosis.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT