PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAN presenta l’equip per a l’Europeu júnior de Roma

Aitana Mauriz, Aleix Ferriz, Yann Lecoq i Kevin Teixeira han sigut els escollits

Per El Periòdic

L’equip que competirà en el Campionat d’Europa Junior.
L’equip que competirà en el Campionat d’Europa Junior. | FAN

La Federació Andorrana de Natació (FAN) va presentar la delegació que representarà al Principat en el Campionat d’Europa Junior que es disputarà entre el 6 i l’11 de juliol a Roma. L’equip estarà integrat per Aitana Mauriz, Aleix Ferriz, Yann Lecoq i Kevin Teixeira.


La sala de premsa d’Andbank va ser el lloc escollit per donar a conèixer els noms dels esportistes que participaran en aquest esdeveniment internacional, que comptarà, per, primera vegada, amb tal quantitat de nedadors andorrans. El mateix responsable tècnic de la FAN, Hocine Haciane, va reconèixer la importància d’aquest fet, que «certifica el bon treball que porten a terme els entrenadors del país amb els seus nedadors», sent la data curiosa que cadascun dels competidors és d’un club diferent: Mauriz del CN Encamp, Férriz del Cleser, Teixeira del CN Escaldes i Lecoq del CN Serradells.


Haciane també va voler donar a conèixer l’objectiu que tindrà l’expedició en aquest viatge, que serà el «d’agafar experiència, i estic convençut que ho donaran tot, ja que és una oportunitat única». Per la seva part, el president de la FAN, Joan Clotet, també va voler encoratjar els nedadors en aquest repte «en un any complicat, on cal agrair l’esforç i la dedicació dels quatre». Clotet va continuar dient que «vull transmetre’ls que estarem al seu costat, i que el que està passant amb el COA , la Nàdia i el Bernat, no els ha de ser una excusa per seguir treballant fort, amb esforç i sacrifici». El president va finalitzar expressant que «hem demostrat que des de la FAN defensarem als nostres nedadors i nedadores com correspon, i és per aquest motiu que, malgrat les pedres en el camí, cal seguir treballant fort per millorar».

Finalment, el sotsdirector general de Banca País d’Andbank, Josep Maria Cabanes, va voler enviar un missatge de suport a la federació, declarant que «el nostre compromís per donar suport a l’esport base hi és, i la FAN mostra dia a dia la bona feina que fa i com defensa amb orgull els colors del país». Cabanes va afegir que desitja «molta sort als nedadors júniors i només els hi puc demanar que defensin els colors d’Andorra com correspon».


Les proves en què competiran cadascun dels nedadors seran: Aitana Mauriz en 50, 100 i 200 lliures; Kevin Teixeiraen 50, 100 i 200 lliures; Aleix Férriz en 50 i 100 esquena, i 50 i 100 lliures; i Yann Lecoq en 50 i 100 papallona, i 50 i 100 lliures. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT