PUBLICITAT

Sortida per conèixer les papallones diürnes

Per El Periòdic

Una papallona.
Una papallona. | TWITTER

Andorra Recerca + Innovació proposa diumenge 11 de juliol una sortida per conèixer les papallones diürnes, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Lepidopterologia i el Museu de Ciències Naturals de Granollers.
L’activitat s’iniciarà a les 10.00 hores des de les Salines, davant de la piscifactoria. Es farà un recorregut pel camí d’Ausany, que va fins al poble del Serrat i posteriorment s’arribarà fins als prats d’Encodina. El passeig combinarà diversos hàbitats dels estatges montà i subalpí. Es començarà en un ambient de prats i bosc de ribera, sobretot de bedollars i avellanoses i s’acabarà en indrets dominats pel pi roig i el pi negre. L’activitat finalitzarà cap a les dues del migdia aproximadament.
L’objectiu d’aquesta sortida, segons els organitzadors, és conèixer la diversitat i la biologia de les papallones més habituals d’Andorra i aprendre a identificar-ne les principals famílies. La sortida anirà a càrrec dels investigadors d’Andorra Recerca + Innovació i dels assessors del projecte de seguiment de papallones d’Andorra (BMSAnd). Les papallones són uns dels insectes més estudiats i observats pels científics i els amants de la natura. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT