PUBLICITAT

El FeMAP arrenca la 10a edició amb 49 concerts

El festival retorna amb el 90% dels concerts previstos per l’any 2020

Per El Periòdic

La presentacio del FeMAP.
La presentacio del FeMAP. | FEMAP

El proper divendres 2 de juliol el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) arrenca la seva 10a edició amb 48 concerts repartits en 33 municipis pirinencs de Catalunya, Andorra i França. Després de la cancel·lació que va patir l’any passat a causa de l’emergència sanitària, el FeMAP retorna amb el 90% dels concerts previstos per l’any 2020 i que no es van poder dur a terme. Enguany es podrà gaudir de 20 programes diferents amb la participació de més de 150 intèrprets de grups i solistes de renom.
El FeMAP tornarà a omplir de música de qualitat els escenaris més emblemàtics de les comarques pirinenques essent el festival de música antiga més extens de tot Europa. Com a principal novetat, donem la benvinguda als municipis de Tiurana, La Vansa i Fórnols, i Isona i Conca Dellà, que s’adhereixen al festival. 
Per desè any, el FeMAP oferirà propostes musicals de forma transversal a tot el Pirineu, amb concerts en diferents municipis de la Cerdanya, l’Alt Urgell, el Berguedà, el Ripollès, el Solsonès, la Val d’Aran, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, la Noguera, el Roselló i Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT